Як розгорнути G Suite for Education?

Реалії дистанційного навчання і карантинного життя спроямовують нас до пошуку простого та зрозумілого інструменту, який дасть можливість навчати учнів, студентів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Одним із таких інструментів може стати G Suite for Education

Кілька порад по розгортанню та використанню G Suite for Education від Наталі Саражинської (https://www.facebook.com/groups/googleua/permalink/2926984530727032/):

ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ПОТРІБНА ЛИШЕ ЗГУРТОВАНА КОМАНДА Й БАЖАННЯ.



1. Почитайте спочатку, а потім запитуте тих, хто вже розгорнув закрите захищене середовище G Suite для освітніх закладів.
Реєстрація на сторінці: https://edu.google.com/
2. Як розгорати платформу G Suite - детальна інструкція Сергія Афоніна - http://sergeyafonin.ru/g-suite-for-education-registraciya-akkaunta/ та ще його дві статті про перші кроки в налаштуванні:
3. Які переваги, що саме ви отримаєте, розгорнувши G Suite - https://edu.google.com/products/gsuite-for-education/?modal_active=none
G Suite - це не одна програмулька, завантаживши яку, ви отримаєте щось одне цікаве. Це потужня система з величезною низкою налаштувань всередині освітнього закладу саме під ваші потреби.
4. G Suite для закладів освіти безкоштовний повністю. Google завжди надавав й надає послуги G Suite for Education безплатно повністю.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”