ІV Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми підготовки фахівців у сфері публічного управління та адміністрування»

24 квітня 2019 року відбулася ІV Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми підготовки фахівців у сфері публічного управління та адміністрування», учасниками якої були викладачі та студенти спеціальності 281« Публічне управління та адміністрування» КВНЗ « Вінницька академія неперервної освіти».
З привітальним словом відкрив конференцію проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, доцент, кандидат технічних наук Білик Олег Олександрович. 
Познайомила з учасниками конференції завідувач кафедри управління та адміністрування, професор, доктор педагогічних наук Василенко Надія Володимирівна. 
Про децентралізація та ефективне місцеве самоврядування в Україні виступив – голова Єврорегіону «Дністер», кандидат наук з державного управління Татусяк Сергій Пилипович. 
Зі студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» представили свій досвід:

Вдовиченко Олександр Миколайович – головний спеціаліст відділу освіти Калинівської міської ради, за темою «Управління освітою в ОТГ: стан, тенденції, перспективи»; 
Григоришина Віта Григорівна – директор Хоньковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Могилів-Подільського району, за темою «Сучасні технології залучення громадян до прийняття управлінських рішень в органах публічної влади»; 
Олефір Людмила Олександрівна – начальник організаційного відділу Вороновицької селищної ради, за темою «Розвиток місцевого самоврядування в період децентралізації в Україні»; 
Підлісна Наталія Петрівна – заступник директора з виховної роботи КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної , за темою «Інноваційне управління виховним процесом у закладі позашкільної освіти»; 
Слободянюк Михайло Васильович – директор КЗ «Саїнський НВК: ЗОШ І-ІІ ст. Дитячий садок Чернівецької районної ради Вінницької обл.», за темою «Державно-громадський характер управління закладом освіти в умовах НУШ». 
З інформацією про світові тенденції вищої освіти та їх вплив на підготовку фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» - зав. кафедри, проф., д. пед. н. Василенко Надія Володимирівна завершила конференцію.

Програма конференції - відкрити

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”