Акція "Пед+Мед". Допоможемо нашим лікарям!

ЕдКемп збирає кошти, щоб придбати одноразові рукавички для бригад екстреної меддопомоги з різних областей України.




Чому саме бригади екстреної меддопомоги?
Бо вони сьогодні – перша лінія фронту. Вони першими зустрічають небезпеку і першими вступають у бій, рятуючи життя українців.

Чому саме рукавички?
Бо вони – необхідна частина захисту медпрацівників і медпрацівниць. І кожен внесок – це вже реальна допомога конкретній людині з бригади «швидкої». Без нас її може просто не бути в потрібний час. Рукавички слугують всього декілька годин, їх потрібно часто змінювати, а тому їх завжди не вистачає. Наприклад, одна бригада екстреної меддопомоги в середньому використовує 10 пар рукавичок за добу. Враховуючи, що в Україні майже три тисячі таких команд, то щодня в країні використовується більше 25 000 пар таких рукавичок. А на місяць тільки бригадам екстренки потрібно майже 765 000 пар!

Як долучитися до акції «Пед+Мед»?
1. Заходьте за посиланням https://biggggidea.com/project/edcampukraine2019/ і тисніть там на кнопку «Фондувати».
2. Серед подарунків обирайте «Рукавички для лікаря». Ви забезпечите одну бригаду «швидкої» рукавичками на 1 день, зробивши внесок 50 грн. Також можна подарувати їм рукавичок на 2 чи 3 дні, або на цілий тиждень і більше – обирайте, що підходить саме вам.
3. Тисніть на «Далі» і завершіть оплату.

Допомагаючи сьогодні лікарям, ми не просто убезпечуємо їх і себе. Ми разом будуємо суспільство взаємоповаги і взаємопідтримки!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”