Долучилися до акції дерусифікуй свою бібліотеку - допоможи ЗСУ!


У закладах освіти Вінницької міської територіальної громади стартувала акція «Російську літературу - на макулатуру». Долучитися до неї можуть усі бажаючі. Для цього достатньо принести російськомовну чи радянську літературу до шкіл міста і цим самим допомогти Збройним силам України.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Виручені кошти будуть направлені для адресної допомоги вчителям Вінницької громади, які зараз, зі зброєю руках, боронять Україну від ворога.
Кафедра управління та адміністрування також долучилась до акції «Російську літературу - на макулатуру» відфільтруючи книжкові шафи лабораторії публічного управління та адміністрування. Усі бажаючі також можуть долучитися. 

"Після вторгнення 24 лютого українці кардинально змінили своє ставлення до росіян та всього, що з ними пов’язане. Література також не стала винятком.  Звичайно треба ставитись з холодним розумом до перегляду своєї домашньої бібліотеки. Це  дуже складно робити. Але краще плекати свою літературу, свої надбання і звільняти місця на полицях для українських книжок. Тому підтримайте акцію нашого колективу!  Всю принесену макулатуру приносимо в аудиторії №11 до 30.10, а  наприкінці акції все це здамо на перероблювання. Отримані кошти передамо на потреби українських військових."  - Профспілковий комітет

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”