Навчання за програмою “Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google"

 

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організовує безоплатне навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, яке здійснюватиметься протягом 2022/2023 навчального року.

Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищення кваліфікації - Академія цифрового розвитку


Офіційний сайт програми https://sites.google.com/view/gwua2223

Як відбуватиметься навчання:

дистанційно, учасники будуть отримувати завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів, де забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях. До кожної теми буде публікуватися запис лекції, організована додаткова консультація через відеоконференції в Google Meet, під час яких кожен учасник отримує можливість поставити запитання тренеру наживо, продемонструвати екран для вирішення проблемної ситуації.

Розподіл матеріалів за модулями та тижнями:

Протягом року будуть проведені 12 ідентичних сесій, тобто щомісяця буде повторюватися один і той самий курс.

Один курс складається з 5-ти модулів, перші три - це базовий рівень (обов'язковий для всіх, максимум за нього можна отримати сертифікат на 30 годин), четвертий модуль - це середній рівень (тільки для тих, хто успішно завершить базовий; сертифікат на 15 годин), 5-й модуль - це поглиблений рівень (тільки для тих, хто успішно завершить середній рівень; сертифікат на 15 годин).

  • Два тижні - початок з понеділка поточного місяця, три модулі - базовий рівень для мобільного пристрою;

  • Один тиждень - початок з понеділка (3-й тиждень поточної сесії)один модуль - середній рівень для вебпереглядача Google Chrome;

  • Один тиждень - початок з понеділка (4-й тиждень поточної сесії), один модуль - поглиблений рівень для операційної системи Chrome OS.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”