МЦФЕР:Освіта — усе для управління школою

Сьогодні для успішного управління загальноосвітнім навчальним закладом недостатньо мати педагогічну освіту. Нині перед директором та його заступниками громадськість та органи управління ставлять нові вимоги. Зокрема, потрібно бути в курсі всіх змін законодавства та новацій в галузі освіти.
Всебічну фахову допомогу у цьому питанні надають педагогам працівники тематичного напряму «МЦФЕР: Освіта» Цифрового видавництва МЦФЕР. Експерти «МЦФЕР: Освіта» створюють фахові видання, проводять безоплатні вебінари та їздять усією Україною з майстер-класами для директорів загальноосвітніх навчальних закладів та їх заступників.
"Ми постійно тримаємо руку на пульсі освітянського життя. Зустрічаємося з нашими читачами, дізнаємося, які питання їх хвилюють. Тож у виданнях публікуємо лише те, що дійсно знадобиться керівництву школи», ― зазначає Лариса Ільченко, керівник напряму «МЦФЕР: Освіта».
Редакція знаного серед директорів українських шкіл журналу «Практика управління закладом освіти» обіцяє в ІІ півріччі потішити читачів такими «гарячими» темами, як: охорона праці в навчальному закладі; пожежна безпека; медико-педагогічний контроль.
А на передплатників журналу «Заступник директора школи» чекає розгляд актуальних питань: дослідно-експериментальна діяльність; методична робота з молодими вчителями; організація олімпіад з базових дисциплін; проведення заходів по запобіганню правопорушень тощо.
Щоб допомогти керівництву школи спростити роботу з документацією, редакція напряму «МЦФЕР: Освіта» готує у ІІ півріччі нові випуски КОЗА-ДИСКів «Шаблони документів закладу освіти»:
Випуск 2015.3 «Медичне обслуговування». На CD: шаблони документів медичних працівників навчального закладу; приклади оформлення наказів, довідок, журналів; рекомендації, пам’ятки, санбюлетені для інформаційних стендів тощо.
Випуск 2015.4 «Імідж навчального закладу». На CD: довідкові таблиці, шаблони документів щодо формування іміджу учасників освітнього процесу і бренду навчального закладу; анкети, тести, проекти для вивчення запитів учасників освітнього процесу; покрокові алгоритми, пам’ятки щодо взаємодії навчального закладу із мас-медіа та громадськістю тощо.
Інноваційна система «Expertus: Школа»
Експертно-правова система «Expertus: Школа» ― це онлайн-ресурс для управлінців загальноосвітніх навчальних закладів. Увійти до нього можна через інтернет, використовуючи надані видавництвом ім’я користувача та пароль.
Чому експертно-правова? Система поєднує практичні матеріали, підготовлені досвідченими експертами, та повну нормативно-правову базу. Переглянути реальний приклад роботи з системою можна на відео.
Що можна з Expertus: Школа?
Заощадити час на пошук інформації, перевірку актуальності нормативних документів, розробку практичних матеріалів.
Бути впевненим в роботі школи: систему створено за участю розробників нормативних документів і працівників відомств, які перевіряють школи.
Першим дізнатися про зміни законодавства завдяки щоденному оновленню системи.
Бути в курсі всіх освітніх новин, які щоденно оновлюються в системі.
У системі ― консультації, робочі ситуації, покрокові інструкції, приклади оформлення документів, пам’ятки тощо за тематичними рубриками: Державна атестація ЗНЗ, Контроль діяльності ЗНЗ, Атестація педагогічних працівників, Забезпечення безпеки, Кадрова робота, Циклограма управлінської діяльності, Ділова документація, Педагогічна рада, Громадське самоврядування, Прийом та облік дітей у ЗНЗ, Фінансово-господарська діяльність, Оплата праці. Спробуйте безоплатно>>
ІКТ ― освітянам!
«ІКТ ― освітянам!» ― соціальний проект, мета якого ― підвищення інформаційної та правової компетентностей керівників та заступників керівників навчальних закладів України.
В рамках проекту тренери МЦФЕР: Освіта проводять майстер-класи, під час яких навчають учасників використовувати електронні продукти та системи для розв’язання професійних завдань, оптимізації роботи з документами.
Вже проведені майстер-класи в Черкаській, Хмельницькій, Одеській, Сумській, Миколаївській, Житомирській, Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях.
Більше про проект та про те, як взяти в ньому участь, ви можете дізнатись за посиланням.

З усіх питань звертайтеся до Цифрового видавництва МЦФЕР:
(044) 586 56 06
0 800 212 012 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”