Google Science Fair 2015 разом із LEGO Education, National Geographic, Scientific American і Virgin Galactic запрошує всіх юних дослідників, науковців, будівельників і винахідників спробувати створити амбітний проект, що може змінити світ навколо нас.
Прийом заявок на конкурс почався 18 лютого 2015 року і триватиме до 18 травня. Google Science Fair 2015 запрошує всіх охочих віком від 13 до 18 років узяти участь в конкурсі та надсилати свої проекти онлайн. Наукові проекти можуть бути з різних галузей науки: від біології до комп’ютерних наук і антропології.

Цього року переможці отримають грошові нагороди на навчання і гранти на модернізацію класних кімнат від Scientific American і Google; поїздку на Галапагоські острови в складі експедиції National Geographic; можливість відвідати дизайнерів LEGO в їхній штаб-квартирі в Данії, а також шанс побувати на космодромі Virgin Galactic.

Google Science Fair 2015 уперше представляє приз Inspiring Educator для вчителя, який надихає своїх учнів, а також премію Community Impact для проекту, який вирішує питання навколишнього середовища або здоров’я.

Організатори конкурсу впевнені, що, тільки намагаючись щось зробити, можна наблизитись до цілі. Переможці та фіналісти Google Science Fair 2014 вже вразили своїми ідеями. Наприклад, ідея проекту “Шкільний презентаційний мікроскоп з віддаленим управлінням” народилася у фіналіста минулорічного конкурсу Марка Дробнича з Ужгорода після того, як він дізнався, що в багатьох українських школах немає мікроскопів для вивчення курсу біології. Ліхтарям потрібні батарейки, тому Енн Макосінскі спробувала використати тепло руки. Кеннет Шинозука створив спеціальний сенсор для немолодих людей із хворобою Альцгеймера, щоб допомогти своєму дідусеві.

Нагадуємо, що великі ідеї з величезним потенціалом починаються з чогось маленького. Отже, що винайдете саме ви?
http://pedpresa.ua/122024-google-science-fair-2015-vpershe-predstavlyaye-pryz-dlya-vchytelya-shho-nadyhaye-svoyih-uchniv.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”