Заходи на період  літніх практик, та таборів,  в межах програми
 “Теріторія інновацій”.

        Колектив розробників програми з  позашкільної освіти «Територія інновацій»,  пропонує  заходи в межах проектів програми,  на період літніх практик та  таборів .
       Програма неформальної позашкільної освіти - „Територія інновацій”,  затверджена на засіданні кафедри “Методології та управління освітою” ВІПОПП.
       Проекти - «Майстриня», “Казкові-мандри”, “Роботир”, “Піраміда порядку”  з програми,  спрямовані на залучення дітей до активного ігрового відпочинку та впроваджуються  згідно концепції  національно-патриотичного розвитку дітей в Україні. Проекти містять   елементи  квест-гри, арт-практик,   майстер-класи (МК).
 .     Майстер-класи:    
      Всі вироби на майстер-класах,   виготовляються із матеріалів творчої майстерні “Лабораторія освітнього дизайну” ВІПОПП,  попередньо придбаних за кошти колективу майстерні.  Учасники  МК  відшкодовують вартість матеріалів.
      Всім учасникам майстер-класів, запропоновано також прийняти участь у  акціях, конкурсах, виставках та модельних показах,  організованих в межах програми “Територія  інновацій”. Прикладом є вечірка  “Kids Party”.
      Розклад  заходів та регламент проведення  узгоджений з  кафедрою методології та управління освітою    ВІПОПП,   на період практик та таборів - додається.*
     Мандрівки:
     Пропонуємо прийняти участь в майстер-класі з пректа “Казкові-мандри”. Майстер-клас по виготовленню прикрас та аксесуарів (дрес-коду) до екскурсіїї  в ГРК “Сказка”.
Детальніше про пропозицію:  комплекс відпочинку  -  «ГРК «КАЗКА» (Послуги комплексу – Додаток №5) (відеоподорож - https://youtu.be/YWceNbrfwR0)

Заходи, проектів  програми (майстер-класи, конкурси, ігри, мандрівки), проходять протягом учбового року,  згідно домовленностей,  між колективом розробників програми та керівництвом  учбового закладу.
              Каталог  заходів  та  МК  запропонований   АТМ «Лабораторія освітнього дизайну та розвиваючих арт-практик» ВІПОПП.

1.   МК по виготовленню прикрас, заняття з handmade  в межах проекту “Майстриня”:
         На  показових  майстер-класах  по виготуванню аксесуарів та листівок, діти  ознайомляться  з таким напрямком рукоділля як “хенд-мейд”, приділяється увага розвитку  дрібної моторики та тактильних відчуттів.
2.   Екскурсія  з проекту  “Казкові мандри”:
             Мандрівка  - це пригода та нестандартний розважально-навчальний захід.
            Метою мандрівки є урізноманітнення змістовного дозвілля  дітей (а за бажанням і їх батьків), та наближення їх до природи і довкілля рідного краю.
Під час мандрівки можуть відбуватись: ігрові маршрутні пошуки еко-скарбів, змагання у роботирі, запуск водних еко-ракет, спортивно-патріотичні ігри, виконуватись еко-місії, та інше..
     Подорож  містить ряд завдань розвиваючого характеру,, які діти мають виконати мандруючи за маршрутом  казкової карти*** . Більш детально про пропозицыю  на сайті програми “Теріторія інновацій”.

Програму підтримано :
Кафедра методології та управління освітою  ВОІПОПП (тел. 67-08-94)
ГО «Центр інноваційних технологій освіти» - керівник Загоруйко О.Д.
ГО «Академія творчості «АРТЕККО» - керівник Луцяк В.В.
 ВОУН Бібліотека ім. К.А.Темірязєва  -  керівник Морозова Н.І.

З повагою, керівник АТМ «Лабораторія освітнього дизайну» ВОІПОПП.

Луцяк В.В.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”