Закон "Про освіту" можуть доопрацьовувати до весни

Закон "Про освіту" не повинен насаджувати суспільству 12-річну освіту в нереалістичні терміни, а його доопрацювання  щонайменше триватиме до кінця лютого – початку березня наступного року. Про це сказав перший заступник голови комітету ВР з питань науки і освіти Олександр Співаковський під час засідання робочої групи з доопрацювання законопроекту.
За його словами, перед профільним комітетом та робочою групою з доопрацювання законопроекту стоїть завдання допрацювати проект Закону "Про освіту" до другого читання. Загалом законопроект доопрацьовуватимуть 86 осіб.
"Ми маємо вирішити декілька важливих питань, а саме: прийняти спільні для нашої групи принципи роботи над законопроектом, погодити графік нашої роботи, визначити найбільш вразливі моменти законопроекту, що потребуватимуть нашої особливої уваги", - зазначив Співаковський.
"Хочу зазначити, що за нашими попередніми оцінками доопрацювання цього проекту потребуватиме чимало часу. Щонайменше робота буде тривати до кінця лютого – початку березня наступного року. Може, комусь це буде здаватися багато, комусь – не дуже, але для ретельності роботи ми мусимо взяти цей час і використати його якомога продуктивніше", - сказав депутат.
Він наголосив, що вже зараз комітет має більше 1000 пропозицій до законопроекту.
"Хочу зазначити, що робоча група не є закритою. Ми будемо залучати й інших експертів за напрямками. З деяких міністерств, зокрема Міністерства оборони, охорони здоров`я, ми ще чекаємо пропозицій" - зауважив перший заступник голови комітету ВР з питань науки і освіти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”