УБС відкриває програму подвійного диплому

З 2017 року для абітурієнтів Університету банківської справи відкриваються нові європейські перспективи. Студенти зможуть паралельно навчатися та отримати диплом бакалавра Університету банківської справи та одного з кращих економічних Університетів Центральної та Східної Європи - Краківського економічного університету (Cracow University of Economics).
Це стало можливим завдяки підписанню Угоди про запровадження бакалаврської програми подвійних дипломів між двома університетами.
За словами ректора університету Тамари Смовженко, українські студенти отримають доступ до європейських програм підготовки майбутніх фінансистів та управлінців, найновіших наукових досліджень та практик. Угода також відкриває перспективи працевлаштування у відомих європейських компаніях.
Проректор з навчально-виховної роботи та міжнародного співробітництва Олексій Другов зазначив, що студенти протягом першого року навчатимуться в Україні, до програми їх підготовки входитиме частина дисциплін Краківського економічного університету та вивчення польської мови. З другого року навчання відбуватиметься посеместрово в Польщі та Україні. Окрім того, польські науковці викладатимуть в Університеті банківської справи.
В Університеті банківської справи зазначають, що така схема навчання дозволяє знизити вартість навчання у європейському ВНЗ більше, ніж удвічі. Тож українські студенти зможуть отримати якісну освіту та диплом престижного європейського університету за ціною меншою, ніж 3 000 євро за весь цикл навчання. Важливо також, що студенти бюджетної форми навчання Університету банківської справи зможуть отримувати стипендію в Україні, перебуваючи на навчанні у Польщі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”