Старшокласникам допоможуть визначитись із професією

На цих зимових канікулах у Києві вже вшосте пройдепрофорієнтаційний табір для учнів 8-11 класів. Організатором табору виступає компанія IBSEducation, яка прекрасно знає про проблему складного та свідомого вибору майбутньої професії. Компанія IBS, крім освітніх проектів для школярів, реалізує ще заходи для студентів, і дуже часто зустрічає молодих людей, котрі вже на студентській лаві розуміють, займаються не тим, до чого мають хист. Саме тому варто отримати максимум інформації, щодо майбутньої професії ще в школі!
Зимовий табір IBS ознайомить із представниками 12 професій! З початку учасники зможуть дізнатись більше про сучасні професії, такі, як SMM, веб-дизайн, копірайтинг, створення сайтів. Після цього провідні спеціалісти у легкій та практичній формі ознайомлять з класичними професіями: маркетинг, бізнес, PR, фінанси, IT, журналістика, право, психологія. Окрім цього, ми підготували для наших учасників насичену програму з відвідування топових українських і міжнародних компаній. Ви ще вагаєтесь?
Не варто, адже за умови реєстрації до 2 грудня Ви отримаєте не лише знижку, а й можливість відвідати інноваційну IT-компанію Ciklum абсолютно безкоштовно!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”