Наукова подія


27 червня 2017 року відбувся захист дисертації Загороднього Сергія Петровича у спеціалізованій вченій раді (Д 05.053.01) ВДПУ ім. М.Коцюбинського  на тему ««Розвиток у керівників загальноосвітніх навчальних закладів інноваційної компетентності у системі післядипломної освіти» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти


        Загородній Сергій Петрович,  директор закладу «ЗШ І-ІІІст.№4 ім. Д. І. Менделєєва ВМР», вчитель вищої категорії, методист-кореспондент Академії, здобувач кафедри управління та адміністрування, закінчив  у 1994 році  ВДПІ імені М.Островського за спеціальністю «Вчитель географії та біології».   Педагогічний стаж:  22 роки,  управлінський стаж 18 років.
     Варто відзначити пошукову роботу  дисертанта,  у процесі дослідження якого він проявив себе як творча та відповідальна особистість. Науково-методичний супровід підготовки керівників ЗНЗ у системі ПО виявив  в участі у науково-практичних, науково-методичних всеукраїнських та міжнародних конференціях, що знайшли відображення в публікаціях за тематикою дослідження.
  Сергій Петрович є  учасником багатьох інноваційних проектів, у межах яких було впроваджено результати дисертації у практику роботи з керівними та педагогічними кадрами у системі ПО. Він є учасником регіональних та всеукраїнських проектів щодо впровадження інноваційних технологій. В межах цих проектів та в межах дослідження   Загородній С.П.  проводив творчі майстерні і практичні заняття для керівників ЗНЗ у школах області та в Академії.
      Пошукова робота здобувача має широке коло інтересів, яка спрямована на теоретичні й емпіричні дослідження. Він проводить дослідження на базі ЦІППО УМО НАПН України, вищого комунального навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти», комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», Вінницького національного аграрного університету, комунальній установі «Вінницький міський методичний кабінет», загальноосвітніх навчальних закладах м. Вінниці, Вінницької області, м. Чернігова.
    Загородній  С.П.  на належному рівні оволодів  сучасними методами наукового пошуку, якому було присуджено науковий ступень кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти.



Окрема подяка у підтримці захисту дисертації Загороднього С.П.   ректорату ВДПУ ім. М.Коцюбинського та спеціалізованій раді (Д 05.053.01); науковому консультанту доктору пед. наук, професору, Дійсному членові (Академіку) НАПН Р.С. Гуревичу; науковому керівнику доктору пед. наук, професору Л.І. Даниленко; офіційним опонентам доктору пед. наук, професору Л.І. Даниленко; к.п.н., ст. викладачу кафедри методики іноземних мов Зарічанській Н.В.


Науковий керівник, доктор пед. наук, професор Н.В.Василенко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”