ІІІ Регіональна науково-практична конференція «Вища освіта в Україні: досвід, актуальні питання та перспективи для випускників»

20 червня 2017 року у ДВНЗ «Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж» відбулася ІІІ Регіональна науково-практична конференція «Вища освіта в Україні: досвід, актуальні питання та перспективи для випускників».

ІІІ Регіональна науково-практична конференція «Вища освіта в Україні: досвід, актуальні питання та перспективи для випускників» проходила у відповідності до плану ДВНЗ «Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж» та кафедри управління та адміністрування КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».
Програма конференції включала пленарне та секційні засідання, круглий стіл. У роботі конференції взяли участь: доктор педагогічних наук, професор Василенко Н.В., кандидат педагогічних наук, доцент Києнко-Романюк Л.А., директор Серебрійського НРЦ Калашнікова З.В., заступник директора Серебрійського НРЦ Матвєєва Т.В., науково-педагогічні та науково-методичні співробітники коледжу, викладачі, студенти коледжу
Конференцію відкрив і привітав учасників директор коледжу Заячковський Володимир Михайлович. 
На пленарному засіданні з доповідями виступили: 
- проф. Василенко Надія Володимирівна – «Навчальний курс «Логіка» у вищому навчальному закладі та її значення у розвитку фахових компетентностей», 
- доцент Києнко-Романюк Леся Анатоліївна – «Критичне мислення – мистецтво приймати рішення», 

- Калашнікова Зоя Віталіївна – «Модель формування компетентностей у дітей з особливими потребами в Серебрійському навчально-реабілітаційному центрі» та інші учасники конференції. 

На секційних засіданнях розглядалися тематичні питання конференції, слухалися доповіді викладачів та студентів коледжу.



Учасниками конференції обговорено проблеми вищої освіти в умовах інтеграції, модернізації навчально-виховного процесу вищих навчальних закладів у контексті європейських стандартів, ступеневої підготовки фахівців в сучасних умовах, інноваційних освітніх технологій та забезпечення конкурентоспроможності майбутнього фахівця.
По завершенню роботи прийнято резолюцію конференції.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”