Творчість єднає серця

Літо – хороша пора не лише для відпочинку, але і для творчості та професійного зростання. У липні 2017 р. завершились курси підвищення кваліфікації керівників гуртків навчальних закладів Вінницької області з художньо-естетичного та декоративно-ужиткового напрямків (Керівник курсів – Ольга Янушкевич, куратор та науковий керівник випускних творчих робіт – Леся Києнко-Романюк).

Під час захисту випускних творчих робіт деякі педагоги представили свої майстер-класи: Аурелія Кметюк («Сухе валяння»), Вікторія Горішевська («Берлінгот»), Юлія Зінченко («Живопис кавою»). Майстер-класи відбувались у відкритому режимі. Слухачі курсів підвищення кваліфікації, які 14 липня були на заняттях у академії,  змогли відвідати запропоновані майстер-класи та виставку творчості, представлену керівниками гуртків  (роботи педагогів-майстрів та їх гуртківців).
Поряд з обов’язковими заняттями керівники гуртків під час курсів мали змогу сповна насолодитись зустрічами із непересічними творчими особистостями нашої області. Такими були: спілкування із депутатами Вінницької обласної ради, поетесою Н. Дмитренко та членами об’єднання «Поетичний чайник». Під час такого неформального спілкування педагоги-майстри відкривались до колег своїми новими гранями – читали власні поезії, котрими захоплювали аудиторію.
Відбулася телезйомка дійства каналом «Вінтера» та запис радіопрограми обласним радіо.
Така насичена робота під час проходження курсів підвищення кваліфікації у Вінницькій академії неперервної освіти є системною і систематичною. За відгуками слухачів курсів додому вони їдуть наповнені методично-практичними уміннями, збагачені науково-теоретичними знаннями, насичені позитивними емоціями та бажанням  втілювати усе здобуте в життя, ділитись з колегами, передавати дітям.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”