Вінниччину вже ділять на 64 об'єднані громади | Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінниччину вже ділять на 64 об'єднані громади | Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

 У Вінниці презентували нові зміни до Перспективного плану об'єднання громад представникам громадських організацій. Про це повідомляє Vlasno.info.  

– Зараз на Вінниччині існує 24 ОТГ. Проте, не всі з них спроможні. Тому ми можемо говорити навіть про переформатування навіть у рамках однієї об'єднаної громади, – зазначає керівник відокремленого підрозділу Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" Олег Левченко, який і презентував громадським діячам ці зміни. – Проте, коли голови створених ОТГ розповідають про свої проблеми, все одно наголошують, що стало набагато краще. Наприклад, голова Студенянської ОТГ зауважив: "Якщо чесно, то за 20 попередніх років зробили менше, ніж ми за цих три роки, відколи об'єднались" . 

У жовтні 2017 року пройдуть вибори ще у дев'яти громадах. Це Брацлавська, Гніванська, Гущинецька, Іванівська, Краснопільська, Лукамелешківська, Росошанська, Староприлуцька, Шляхівська громади. На 2018 рік планується створити ще 16 ОТГ. – Пропонується на Вінниччині створити 64 об'єднані громади. Це лише проект. Ми його презентуємо і чекаємо зауваження і пропозиції щодо цього Перспективного плану, – говорить Левченко. Та коментує карту кожного району з ймовірним розподіленням на ОТГ. Джерело: vlasno.info 

http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/19292-vinnychchynu-vzhe-diliat-na-64-ob-iednani-hromady

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”