Змінюємо формат курсів підвищення кваліфікації у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» в контексті НУШ

З 05.03 по 19.03.2019р. у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»проходила презентація кафедри управління та адміністрування.


У програмі презентації запропоновано:

1.Презентація навчально-методичної діяльності кафедри управління та адміністрування
05.03.19р. проф. Василенко Н.В., доц. Коннова М.В.

2. Компедіум-виставка навчальних-методичних матеріалів викладачів кафедри управління та адміністрування 05.03.19р. проф. Василенко Н.В., доц. Коннова М.В. 


3. Відповідно до програми презентації викладачами кафедри управління та адміністрування з 05.03 по 19.03.2019 р. проведено відкриті навчальні заняття, на які було запрошено науково-педагогічних працівників Академії

3.1.Тренінг «Компетентнісний підхід до викладання української мови і літератури в контексті нової української школи» 06.03.19р. доц. Києнко-Романюк Л.А. 

3.2. Лекція «Новітні тенденції розвитку менеджменту персоналу в освітніх системах європейських країн» 06.03.19р. проф. Жарая С.Б.

3.3. Інтерактивна лекція «Академічна доброчесність: принципи та правила» 18.03.19р. проф. Василенко Н.В.

3.4. Публічна лекція «Сучасні стандарти менеджменту в новій українській школі» 19.03.19р. ст. викл Лукова М.Д. 

3.5. Лекція-екскурсія «Історія освіти Вінниччини» 19.03.19р. доц. Коннова М.В. 


3.6. Підсумок. Квест «Пошукова подорож по музею освіти Академії» 19.03.19р. ст. викл. Пойда С.А.

Було відмічено, що всі навчальні заняття проведені на високому науково-методичному рівні і схвалені науково-педагогічними працівниками та слухачами курсів підвищення кваліфікації та рекомендовані для впровадження в освітній процес як на курсах Академії так і в ЗЗСО.

Одним із креативних аспектів роботи кафедри є співпраця із ЗЗСО.

Інноваційну форму захисту власного творчого проекту, у форматі майстер-класу «Фізичний експеримент», представив слухач курсів ПК, директор НЗ №18 ВМР м. Вінниці, вчитель фізики Мельник А.В.. Демонстрація фізичних явищ за допомогою власне розроблених приладів показали можливість формування на високому рівні предметних компетентностей учнів в умовах НУШ.

Значну зацікавленність та інтерес викликали такі форми проведененя навчальних занять як лекція-екскурсія «Історія освіти Вінниччини» та квест «Пошукова подорож по музею освіти Академії», про що свідчать відгуки слухачів курсів підвищення кваліфікації:

«Дуже цікавий та потрібний музей. Експозиція різновекторна та охоплює не лише освітянське життя, а всю епоху ХІХ-ХХ століття. Вона є пізнавальною не лише для педагогів та учнів , але і для широкого загалу освітян. Підтримуємо ініціативу розширення та поглиблення виставкової експозиції та обов'язково допоможемо експонатами». 

Із вдячністю та позитивними враженнями від екскурсії. 

Група директорів шкіл очно-заочної форми навчання

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”