Літня школа науковців 2019



24-25 липня 2019 року у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» пройшли заняття школи неперервного науково-методичного зростання «Літня школа науковців». У роботі наукової школи взяли участь методисти-кореспонденти, керівники авторських творчих майстерень, представники студентського наукового товариства КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти». На початку роботи до учасників школи з вітальним словом звернувся Білик О.О., проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, к.тех.н., доцент.
Учасники школи отримали можливість прослухати лекції з актуальних питань підготовки наукових робіт, взяти участь у тренінгу. Змістову частину забезпечили професорсько-викладацький склад кафедр управління та адміністрування і психології.
Особливу зацікавленість учасників школи викликали такі заняття як тренінг «Партнерське спілкування: аспірант-керівник» (Києнко-Романюк Л.А, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, к.пед.наук, доцент), практичне заняття «ІКТ в науковій діяльності» (Пойда С.А., старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування, к.пед.наук), лекційно-семінарське заняття «Академічна доброчесність майбутніх науковців: правила та принципи» (Василенко Н.В., завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, д.пед.н., професор), лекційне заняття «Методологія наукових досліджень» (Коннова М.В., доцент кафедри публічного управління та адміністрування, к. іст. н, доцент), семінарське заняття «Математичні методи в психолого-педагогічних дослідженнях» (Матохнюк Л.О., завідувач кафедри психології, к.псих. н., доцент).
Підсумувала роботу літньої школи науковців Василенко Н.В., завідувач кафедри управління та адміністрування, д.пед.н., професор, вказавши на важливість такого виду навчання для осіб, які мають бажання працювати у науковій сфері, а також подякувала присутнім за участь.
По завершенню роботи учасники школи отримали сертифікати. Робота школи організована та проведена працівниками наукового відділу Пойдою С.А. та Марковською Т.В.

Більше фото за посиланням https://photos.app.goo.gl/uz2U7F6QmdGeXey79

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”