ДРУГИЙ ВИПУСК 116 ФАХІВЦІВ З ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Вінницька академія неперервної освіти вдруге випустила магістрів «Публічного управління та адміністрування»
Випуск магістрів відбувся у п’ятницю, 28 лютого в стінах комунального вищого навчального закладу.

116 студентів Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» стали випускниками кафедри управління та адміністрування за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Привітати випускників прийшли голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм обласної Ради Геннадій Мазур, заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк, начальник міжрегіонального управління Національної державної служби у Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській областях Костянтин Герасимюк, голова Єврорегіону «Дністер» Сергій Татусяк.

Всі вітали присутніх та окреслювали перспективи академії.

- Сьогодні активно розширюються можливості місцевого самоврядування, тож у вас є шанс реалізувати себе в громадах. А від якості управлінських кадрів напряму залежать успіхи кожної галузі”, – відзначив ректор академії Степан Дровозюк.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк зазначив: «Окрім дефіциту робітничих кадрів, наш регіон і держава в цілому відчувають потребу фахових управлінців. І саме даний заклад ( а їх в Україні лише два) надає подібну освіту. І є змога продовжити навчання за обраним фахом в аспірантурі. Більш того, необхідно створювати спеціалізовану вчену раду, оскільки досвід академії в даному напрямі один з кращих в Україні».

- Дійсно, у вас сьогодні хвилюючий день, ця мить назавжди запам’ятається у вашому житті. Від депутатського корпусу обласної Ради, від імені обласної Ради, як засновника комунального закладу «Вінницька академія неперервної освіти», вітаю вас і бажаю, щоб ті знання, які ви отримали у стінах нашої академії були втілені на практиці у повсякденній роботі. Сьогодні ви перегорнули ще одну сторінку у своєму житті. Вірю, що завдяки вам великими літерами буде вписана нова історія управління і адміністрування в органах місцевого самоврядування, державному управлінні, комунальних закладах, підприємствах і установах. Наразі Україна зовсім по-іншому генерує і почуває в європейській спільноті й на світовій арені, – зазначив Геннадій Мазур у своєму виступі.

Наказ про випуск студентів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» зачитала кандидатка педагогічних наук, доцент Майя Семко. Дипломи магістрам вручили ректор академії Степан Дровозюк, завідувачка кафедри управлінні та адміністрування Надія Василенко, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм обласної Ради Геннадій Мазур, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк.





















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”