Відбулися захисти магістерських досліджень

 Лютий вже традиційно період захисту магістерських робіт студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Публічне управління та адміністрування КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти". Відповідно до навчального плану підготовки 125 студента успішно виконали індивідуальні плани та підійшли до завершального етапу отримання кваліфікації «Магістр з публічного управління та адміністрування».

Особливістю спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в Академії є те, що тут навчаються кваліфіковані спеціалісти-практики з різних галузей діяльності, які мають багатий професійний досвід та знання, але ще бажають структурних змін у галузі публічного управління з урахуванням особливостей діяльності. Цьогорічні магістри є керівниками підприємств, установ та організацій; кваліфікованими лікарями різних спеціалізацій; військовими; начальниками, фахівцями та спеціалістами: системи охорони здоров’я, державних адміністрацій, територіальних громад, управління Державного агентства рибного господарства, управління Національної поліції, управління Держпродспоживслужби, управління юстиції, управління Державної казначейської служби, фінансового управління;
вчителі, викладачі, доценти, професори закладів освіти.
Очолив Державну екзаменаційну комісію голова - д. держ. упр., проф. Іванюта Павло Васильович, склад комісії - викладачі кафедри та спеціальності.
Вітаємо з успішним захистом! Бажаємо магістрам творчих успіхів у професійній діяльності та нових звершень у сфері публічного управління!
Міцного здоров’я й гарного настрою!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”