Магістральна (не)конференція міні-EdCamp Selyshche Hnivanska TC "Школі і громада: нові ролі і самосвідома освіта"

17 вересня 2021 року відбулася Магістральна (не)конференція міні-EdCamp Selyshche Hnivanska TC "Школі і громада: нові ролі і самосвідома освіта" 
    
 EdCamp - шанс подивитися на вчительство взагалі і на себе конкретно зовсім з іншої точки зору. І вже 17 вересня у закладі освіти села Селище  більш як 120 осіб  долучилися до "біловоронячого" руху, щоб знайти однодумців та друзів серед освітян. 
     На гостей чекало урочисте відкриття та експертні паралелі, під час яких 17 професіоналів у 6 локаціях з радістю поділилися з усіма своїми знаннями. Також не забуваймо про учительську паралель, де кожен може стати спікером та провести невеликий тренінг чи майстер-клас на основі власного досвіду.  І, звичайно, особлива сесія EdCamp Ukraine "Виміри стійкості:особистісний, шкільний, системний" безсумнівно не залишить нікого байдужим.
    Викладачі кафедри управління та адміністрування КВНЗ "Вінницька академія безперервної освіти" взяли участь у ролі спікерів:
    Леся Києнко-Романюк. Кандидатка педагогічних наук, освітня тренерка низки програм, в т.ч авторських, організаційна коучка, практикуюча психологиня-консультантка, навчаюча онлайн-тренерка. Доцентка кафедри.   З майстер-класом “Ігрова діяльність на уроці, як інструмент розвитку критичного мислення”.
     Сергій Пойда — кандидат педагогічних наук, тренер Microsoft, Google Cerified Educator Level1, старший викладач кафедри управління та адміністрування в КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти", кандидат педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 «Теорія і методика професійної освіти». Також він автор понад 30-ми наукових та науково-методичних публікацій з питань викладання інформатики та пошуку вирішення проблем підвищення кваліфікації учителів інформатики, дистанційного навчання. 
Із майстеркою “Як розповідати історію”

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”