Міжнародна співпраця

 

Гаазька академія місцевого самоврядування висловлює свою вдячність та задоволення за онлайн-семінар, організований п. Костянтин Герасимюк на тему моральних дилем, який відбувся у вівторок 9 листопада 2021 року. 

Цей онлайн-семінар було організовано в рамках програми «Сприяння доброчесності та належного врядування в державному секторі в Україні». Програма має на меті розширити практику належного врядування в українських державних установах з акцентом на доброчесність, прозорість та боротьбу з корупцією. Вона зосереджується на розвитку потенціалу різних державних установ в Україні: Національного Агентства України з питань державної служби (НАДС), різних українських міністерств, співробітників парламенту та Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Програма реалізується з 2017 по 2021 рік Гаазькою академією місцевого самоврядування разом із партнерами в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Нідерландів. 

У вівторок, 9 листопада 2021 року онлайн-семінар на тему моральних дилем відвідали 16 учасників, українських державних службовців з різних державних установ. Під час оцінювання вони відзначили професіоналізм тренерів, інтерактивну атмосферу та дискусії, а також практичний обсяг змісту. Учасники висловили актуальність методу 7 кроків для вирішення дилем, корисність матеріалу та якість викладання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”