Запрошуємо на майстерки

 Центр освіти дорослих Вінницької громади спільно з КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" та Академією цифрового розвитку запрошує на безкоштовне онлайн-навчання: 

💛23.03.2022 Майстер-клас на тему «Створення анімованих відеороликів у Powerpoint». Пропонуємо освоїти один із підходів до реалізації технології сторітелінга через простий та доступний інструмент Powerpoint.

📩 Реєстрація за лінком: https://cutt.ly/lStoCVT

Спікер: Сергій Пойда — старший викладач кафедри управління та адміністрування КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», кандидат педагогічних наук, тренер Microsoft, Google Certified Educator Level 1, тренер Академії цифрового розвитку.

💙26.03.2022 вебінар «ZOOM у дистанційному освітньому процесі: алгоритм роботи». Слухачі та слухачки дізнаються, як встановити програму ZOOM і перегляд тарифних планів, створити та працювати з постійним ІД класу, як переваги ZOOM для учителів, а також використання аплікації Zoom на смартфоні.

📩 Реєстрація за лінком: https://cutt.ly/tA6tcYl

Спікер: Іван Стромило — учитель інформатики Вінницької приватної гімназії «Дельфін», тренер освітніх технологій, учитель-експерт Microsoft (MIE Expert), керівник ІТ-напряму Гімназії А+, тренер Академії цифрового розвитку.

Проект «Центр Освіти Дорослих Вінницької громади» реалізується у партнерстві з Вінницька міська рада за підтримки DVV International Ukraine та сприяння Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.




Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”