Вітаємо з початком навчання студентів першого курсу денної форми спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування"!

5 жовтня 2022 року відбулася урочиста зустріч з нагоди початку навчання студентів першого курсу денної форми, спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування"!
Вітаємо вас із початком навчального року на спеціальності Публічне управління та адміністування! На жаль, сьогодні навчання стартує за умов війни. Тому головним пріоритетом для нас є забезпечення безпеки для студентів та співробітників закладу, у зв’язку з чим навчання проходитиме у очно-дистанційному форматі - керівник спеціальності, кандидат педагогічних наук, доцент, магістра з публічного управління та адміністрування Семко Майя Іванівна.

Привітав студентів групи ПУАм22д та викладачів спеціальності ректор КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" доктор історичних наук, професор - Дровозюк Степан Іванович
Та зазначив що спеціальність “Публічне управління та адміністрування” набуває особливого значення у зв’язку із запровадженням в Україні світових та європейських стандартів управлінської моделі, розширенням прав і свобод людини та громадянина у сфері публічного управління та адміністрування.

Проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент - Білик Олег Олександрович привітав магістрів та ознайомив із нормативно-правовим забезпеченням освітнього процесу (стаття 53. Права та обов’язки здобувачів освіти Закону України "Про освіту").
Незважаючи на всі виклики, які ставить перед нами сьогодення: зовнішні загрози, економічні негаразди, молоді люди і далі прагнуть долучитися до розбудови української державності, поліпшити якості роботи владних інституцій, удосконалити механізми взаємодії органів влади та громадян.

Також привітав студентів депутат Вінницької обласної Ради, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування Мазур Геннадій Федорович.
Зазначив, що Освітня програма «Публічне управління та адміністрування» – це шанс отримати практичні інструменти для відбудови України, навички антикризового управління для розвитку та ефективного управління в своїй громаді/місті/області/країні.

Василенко Надія Володимирівна - завідувач кафедри управління та адміністрування, доктор педагогічних наук, професор, познайомила студентів із кафедрою управління та адміністрування та спеціальністю  281 Публічне управління та адміністрування.
Бажаєм осягати нове і непізнане, завойовувати нові вершини і рухатись лише вперед! Нехай навчання приносить радість і якість! Розвивайтеся, мрійте і дійте, разом з нами.

І ось розпочалася перша пара із навчальної дисципліни "Психологія управління" доцента, кандидата педагогічних наук, магістра психології, магістра з публічного управління та адміністрування Києнко-Романюк Лариси Анатоліївни.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”