Проект «Жива книга. Людина-сенсація» (26.11.2022)

“Ти бачив, кате, материнські сльози?”
Радіопроєкт “Унікальна людина”
Субота, 26 листопада, 9.00, наживо

https://www.facebook.com/RadioUnperson/

Їхній тандем – унікальний: Петро Кухарчук, член національної спілки письменників України, пише чудову прозу, а Леся Утриско-Воробець, українська поетеса з Мадрида, на кожну його літературну мініатюру відповідає вишуканою співголосною поезією. Незвичний творчий тандем. Така собі проза та поезія на двох.
Виявляється, життя Лесі -Утриско Воробець - це своєрідна книга незвичних, нетипових подій і фактів. Свій перший вірш вона написала у зрілому віці під час Майдану в березні 2014 року… І відтоді ніби прорвало поетичну греблю…
Віртуальна гостя – Леся Утриско-Воробець, поетка, авторка збірки “Торкнутися вирію”, дипломантка за мотивами картини Заслуженого художника України - Анатолія Марчука, - «Світло у вікні», міжнародного Фестивалю у місті Валенсія- «Сузіря Гармонії», першого Літературного мистецького конкурсу імені Всеволода Нестайка, міжнародного фестивалю - «Відродження поезії» м. Одеса, регіонального літературного конкурсу «ЖитомирTEN», музично- поетичного фестивалю «Ізотов- Фест» місто Бердичів. Пані Леся друкувалася у багатьох альманахах, як в Україні, так і в Іспанії. Вона авторка гумору та пісень, - деякі з них прозвучать у нашій програмі. А ще - велика патріотка України і волонтерка.
У запису за такими посиланнями: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035032516887
А ще дивіться нас в ютубі на сторінці Володимир Ісаєв https://www.youtube.com/channel/UCkNgZ1JVTek_1Gqcz4kdLNA
Шукайте нас в Інстаграм https://www.instagram.com/555volod77/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”