Вітаємо з отриманням Почесної грамоти Верховної Ради

23 грудня 2022 року на черговій 34 та позачерговій 35 сесії Вінницької обласної Ради голова обласної Ради та начальник Вінницької обласної військової адміністрації вручили відзнаки. Почесну грамоту Верховної Ради – професору кафедри управління та адміністрування КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти", доктору економічних наук, професору, депутату обласної Ради Геннадію Мазуру.
"Почесна Грамота Верховної Ради України.
У ці передноворічні та різдвяні  дні мав честь на сесії обласної Ради отримати Почесну Грамоту Верховної ради України. Ця нагорода – своєрідний підсумок моєї трудової діяльності за багато десятків років.
Кажуть, щоб досягти своєї мети – до неї потрібно насамперед  іти.  І не просто йти, а  постійно працювати, бо життєва нива родить лише тоді, коли біля неї працюєш, не знаючи втоми. По-іншому не буває. Адже з неба падають лише зірки, а успіх завойовується щоденною наполегливою працею.  Дякую всім, хто оцінив мої старання і життєві здобутки. Разом до Перемоги!" - Геннадій Мазур.

https://vinrada.gov.ua/vidbulisya-34-chergova-ta-35-pochergova-sesii-vinnickoi-oblasnoi-radi.htm
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0dA8DGKu3c8dBMH7HKGPsnUFANVKsnNHUG33FqAuiuRSog5ZDyux7knPPxwtyQk95l&id=100004691831510

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”