Церемонія вручення дипломів магістрам спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування»

3 березня 2023 року в актовій залі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування» та спеціальності 053 «Психологія»


Диплом магістра отримали 95 студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 

Розпочав урочистий захід Дровозюк Степан Іванович, ректор КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», доктор історичних наук, професор.

Для вручення дипломів привітати випускників управлінців та психологів завітали поважні гості з державних установ області:

Івасюк Ігор Дмитрович, заступник голови Вінницької обласної Ради, кандидат технічних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України 

- Вітаючи випускників, він зазначив, що їм довелося навчатися в особливий період – в умовах повномасштабної війни.

Ваше навчання проходило в час, який став для всіх нас перевіркою на витримку та згуртованість, - сказав Ігор Івасюк. - Радію, що ви,  ваш навчальний заклад, уся наша країна проходять цей шлях із гідністю, силою духу, стійкістю та мужністю.  Переконаний, що кожний із вас як фахівець працюватиме на перемогу та зробить свій вагомий внесок у відбудову нашої країни після перемоги.






Задорожна Ольга Іванівна, директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації;



Буняк Володимир Володимирович, директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації;

Мазур Геннадій Федорович, депутат Вінницької обласної ради, професора кафедри управління та адміністрування академії, доктора наук з державного управління.

Каменщук Тетяна Дмитрівна, депутат Вінницької обласної ради, директор Вищого професійного училища №42 м. Погребище, кандидат педагогічних наук.




Також до привітань доєдналися:

Рябоконь Ольга Володимирівна, перший проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат географічних наук, доцент;  

Білик Олег Олександрович, проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент.


Сьогодні, коли в Україні триває жорстока війна з країною-агресором російською федерацією, дякуючи Збройним Силам України, ми змогли провести такий захід.

У Збройних силах захищають Україну викладачі та студенти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

Саме завдяки їм, ми можемо жити під синьо-жовтим прапором!

Та на превеликий жаль, є й ті, хто уже не з нами. Вони віддали своє життя, заради незалежності нашої держави. Присутні вшанували наших Героїв хвилиною мовчання.

У своїх вітаннях запрошені гості висловили впевненість, що випускники Академії як фахівці зроблять свій вагомий внесок щодо консолідації українського суспільства, у відбудову нашої мирної України.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”