"Антифейкова гра "НотаЄнота" у Технічному ліцеї м. Вінниці

 



Учні 10-х класів комунального закладу "Вінницький технічний ліцей" взяли участь в унікальному проєкті - антифейковій інтелектуальній грі "НотаЄнота", під час якої навчились відрізняти фейки та правдиву інформацію щодо повномасштабної війни на території України; випробовували свої сили у перекладі з "новомови" на українську; чистили свій інфопростір за допомогою Єнота-полоскуна; розв‘язували ребуси; "перевіряли свій зір", а отже, розвивали свій інфомедійний імунітет та навички критичного споживання інформації з сучасних ЗМІ.

Гру провели тренери-учасники проєкту "Антифейкова гра "НотаЄнота" старший викладач КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" Сергій Пойда та вчитель КЗ "Вінницький технічний ліцей" Анна Киналь, директор креативного агенства "Арт-Меню" Андрій Марцинковський.
Дякуємо класним керівникам груп ІТН-3А (Шаталюк О.С.), ІТН-3Б (Козловський А.В.), ФМН-3 (Томчук О.В.), ОСБ-3 (Киналь А.Ю.) за допомогу в організації заходу.
Проєкт "НотаЄнота" переміг в акселераторі проєктів з протидії дезінформації Mediengeist, що імплементується у партнерстві Geothe-Institut в Україні з науково-популярним медіа Куншт.

Більше про це тут: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0mt8saBrKYURGCXnZmiRu3B2s8YT4erAyyFzUEQXQhBjjc5QkgqxoZpgVnNya36DTl&id=100066900186267

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”