Презентація загальнонаціонального та регіонального рейтингів закладів вищої освіти України за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» (2023)

21 червня 2023 року з нагоди Дня державної служби України відбулася презентація загальнонаціонального та регіонального рейтингів закладів вищої освіти України за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» (2023). 

Рейтинги були складені Асоціацією дослідників державного управління в межах НДР «Публічне управління соціальним та гуманітарним розвитком України у посткризовому світі» кафедри соціально-гуманітарних наук НУ Одеська політехніка. Рейтинги презентував С.Є.Саханєнко – голова Асоціації дослідників державного управління, д.н.держ.упр., проф. 

У якості вихідних для складання рейтингів науковцями Асоціації були використані дані ЄДЕБО - Єдиної державної електронної бази з питань освіти. 

Відбулося жваве обговорення показників; окреслилися подальші дослідження цієї тематики. Всього до заходу доєдналося близько 40 учасників з Києва, Харкова, Львова, Дніпра, Кривого Рогу, Вінниці, Миколаєва, одеських ЗВО.

Спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування" кафедри управління та адміністрування КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" потрапила до рейтингу по Україні - 30 місце, по регіону - 1


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”