Випуск бакалаврів

 7 липня 2023 року у КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди випуску студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», що здобули ступінь вищої освіти «Бакалавр».


З вітальним словом до випускників звернулися Ольга Володимирівна Рябоконь, перший проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат географічних наук, доцент; Олег Олександрович Білик, проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент; Тетяна Михайлівна Дрозд, в.о. декана факультету публічного управління, соціальних та природничих наук, кандидат педагогічних наук.

Наказ «Про випуск студентів групи ПУАб21з спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ступеня вищої освіти «Бакалавр» оголосила Семко Майя Іванівна, завідувач навчально-методичного відділу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», кандидат педагогічних наук, доцент.

Офіційність події поєдналася з щирими посмішками, спогадами й планами на майбутнє (зокрема й щодо вступу до магістратури!) і, звісно ж, фотографуванням на згадку!


Вітаємо, шановні випускники! Бажаємо професійних звершень!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”