У загальноосвітній школі №16 м.Вінниці покращать матеріально-технічну базу за рахунок коштів США.
Ініціатива допомогти навчальному закладу надійшла від Посольства США в Україні. Зокрема, американці зможуть профінансувати утеплення фасаду, заміну вікон, ремонт вбиралень і роздягалень, відновлення двох кабінетів іноземної мови, облаштування пандуса та реставрацію сходів. Наразі в Посольстві тривають підрахунки вартості запланованих робіт, повідомляє прес-служба міської ради.
У мерії зазначають, що на початку цього року школа №16 вже отримала в якості допомоги від США шкільні меблі. Посольство передало столи, парти, стільці, крісла, спортивний інвентар тощо. 27 квітня представники Посольства США в Україні побували в підшефній вінницькій школі і побачили, що їхня допомога використовується навчальним закладом у повній мірі. Відтак, іноземні гості прийняли рішення і далі допомагати цій школі.
– Після проведення аналізу енергоспоживання навчальними закладами міста, ця школа потрапила до переліку тих, які споживають найбільше енергоресурсів. Тому Посольство США в Україні прийняло рішення допомогти в утепленні приміщення саме цієї школи, – повідомив директор департаменту освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк.
За словами чиновника, вартість проекту наразі невідома. Посольство самостійно проводить розрахунки і приймає рішення щодо обсягу робіт.
Нагадаємо, до кінця цього року Донецький національний університет освоїть 350 000 доларів США, які дає вишу Міжнародний фонд «Відродження» з Америки.http://i-vin.info/news/u-vinnytsi-za-amerykanski-groshi-zi-shkoly-zroblyat-lyalechku-10988

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”