ТОП-7 актуальних грантів для громадських огранізацій

Кількість громадських організацій, що бажають отримати грант, з кожним роком зростає. ГУРТ розуміє важливість інформації про фінансування для лідерів ОГС, тому пропонує Вам підбірку актуальних грантів, на які Ви можете подати заявку та отримати гроші на свій проект.
Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» у межах реалізації проекту «Сприяння зменшенню корупційних проявів на місцевому / регіональному рівні» запрошує громадські організації, благодійні фонди, незареєстровані ініціативні групи України, до участі у конкурсі малих проектів на тему  антикорупційних проектів.

Дедлайн подання заявки - 26 квітня  2015 року
Детальніше - тут
КМГО «Молода Черкащина» в межах проекту «Київський Діалог» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина запрошує громадські організації, благодійні фонди, незареєстровані ініціативні групи Черкаської області до участі в  конкурсі міні-грантів.
Дедлайн подання заявки - 30 квітня 2015 року
Детальніше - тут
Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських  неурядових організацій для реалізації діяльності, пов’язаної з проведенням інформаційно-просвітницької кампанії, спрямованої на підвищення обізнаності громадськості про процеси та процедури перевірки державних службовців та суддів.
Дедлайн подання заявки - 12 травня 2015 року
Детальніше - тут
Проект «Ціна держави» запрошує взяти участь у конкурсі грантів, у межах якого підтримають ініціативи громадських організацій, що передбачають проведення адвокаційних кампаній (кампаній громадянського представництва) в сфері управління публічними фінансами на національному та місцевому рівнях.
Дедлайн подання заявки - 12 травня 2015 року
Детальніше - тут
Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських  неурядових організаційдля реалізації діяльності, пов’язаної з моніторингом громадянським суспільством процесу перевірки державних службовців та суддів. Цілями цієї Грантової програми є посилення довіри та впевненості громадськості в процесі люстрації.
Дедлайн подання заявки - 12 травня 2015 року
Детальніше - тут
Міжнародна громадська організація «Жінки в Європі за спільне майбутнє» у межах проекту ЕСКОМ  запрошує громадські організації до участі у менторській програмі та фінансовій підтримці. Проект спрямований на створення секторного регіонального партнерства між громадськими організаціями чотирьох країн: України, Молдови, Грузії та Вірменії, а також підвищення потенціалу ГО.
Дедлайн подання заявки - 15 травня 2015 року
Детальніше - тут
Благодійний фонд «Національне Відродження» оголошує відкритийконкурс на розробку ескізного проекту багатофункціонального реабілітаційного центру допомоги учасникам бойових дій, членам їхніх родин та інвалідам на 200 ліжко-місць.
Дедлайн подання заявки - 11 червня 2015 року
Детальніше - тут

Контакти

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”