«Якщо громада об’єднається не так, як хоче перспективний план, то на матеріальну підтримку вона претендувати не зможе»

Вы давно что-то слышали о децентрализации?
А вот Оксана Пустовит буквально вчера этот вопрос поднимала не на шутку. Буквально посреди поля, под пение пташек и поднимающийся ветер. "Не очень публичное мнение" не дремлет!
Децентралізація влади. Це складно пояснити в двох словах, але за 20 хвилин можна зрозуміти, що не так цього прагне влада, як намагається нам донести. Принаймні, таку експертну думку озвучив депутат обласної ради Андрій Кавунець – представник Асоціації органів місцевого самоврядування.
Намагалися говорити просто про складне. Чому так швидко розширили кордони Вінниці, навіть не вислухавши думку мешканців навколишніх сіл, які тепер стали городянами? Які дотації від держави отримають громади після об’єднання? Чи буде розділено Вінниччину на чотири райони? І, зрештою, коли влада буде у народу, хоча б за законом? Фахово і доступно – «Не очень публичное мнение» Андрія Кавунця.

http://i-vin.info/news/yakshcho-gromada-ob-yednayetsya-ne-tak-yak-khoche-perspektyvnyy-plan-to-na-materialnu-pidtrymku-vona-pretenduvaty-ne-zmozhe-11087 - источник

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”