Конкурсна рада ХІІ обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад визначила переможців змагання. Цьогоріч право на співфінансування з обласного бюджету власних проектів отримали 78 громад Вінниччини.
Як повідомляє прес-служба обласної ради, для участі у цьогорічному конкурсі було подано 251 проект, із яких до участі у конкурсному відборі було допущено 245 проектів, оскільки 6 проектів не відповідали умовам конкурсу.
Найбільшу кількість проектів підготували такі райони: Калинівський – 30, Ямпільський – 28, Барський – 20, Томашпільський – 18, Жмеринський – 15, Козятинський і Тиврівський – 12, міста обласного значення Жмеринка, Козятин, Ладижин і Хмільник по 2 проекти. Жодного проекту не представили місто Вінниця, місто Могилів-Подільський та Погребищенський район.
Переможців обирали за соціальною значимістю наданих проектів, їх відповідністю умовам конкурсу та експертній оцінці. Так комісія надала перевагу проектам з покращення системи функціонування соціальних закладів, зокрема, ремонту та утеплення дитячих садочків, шкіл, медичних і культурних закладів, використання енергозберігаючих технологій, благоустрою територій громад, ремонту доріг.
Загальна сума фінансування проектів 12 обласного Конкурсу розвитку територіальних громад становить 3 млн. 955 тис. грн.
Нагадаємо, торік конкурсна комісія відібрала 76 переможців. Бюджет минулорічного конкурсу становив 2,7 млн. грн.  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”