У Катеринопільському р-ні Черкаської обл. райдержадміністрація видала розпорядження про ліквідацію відділу освіти (не реорганізацію, а саме лікв...ідацію). Голова районної ради Профспілки підготувала звернення (текст додаю). Ліквідація має бути в кінці травня. В Україні десь таке було? Які ризики для педагогів?
Освіта Реанімаційного пакета реформ наполягає на громадському обговоренні проекту створення мережі «опорних» шкіл (ОНОВЛЕНО)
19.03.2016
0 382
Освіта Реанімаційного пакета реформ наполягає на громадському обговоренні проекту створення мережі «опорних» шкіл (ОНОВЛЕНО) Березень 19th, 2016 Ірина Залеська


article197
Заяваекспертів ініціативи Освіта Реанімаційного пакета реформщодо проекту створення мережі «опорних» шкіл в Україні
(17 березня 2016 р.   м. Київ)
Кабінет Міністрів України без обговорення з громадськістю ініціював створення мережі регіональних «опорних» шкіл (ХАБів), що викликало неоднозначні оцінки експертів та професійних освітянських спільнот. Передбачається, що ці школи стануть «точками прориву» в українській освіті. Але відповідних прогнозів і розрахунків громадськості не було надано. Ми наполягаємо на необхідності громадського обговорення мети, завдань та концепції цього проекту та необхідності його узгодження з новим Законом України «Про освіту», проект якого ще знаходиться на доопрацюванні до повторного першого читання.
http://pedpresa.ua/152719-osvita-reanimatsijnogo-paketu-reform-napolyagaye-na-gromadskomu-obgovorenni-proektu-stvorennya-merezhi-opornyh-shkil.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”