Гранти на розвиток органів місцевого самоврядування від Європейської комісії

Європейська Комісія оголошує конкурс проектів «Mayors for Economic Growth Pioneer Projects». Загальна мета конкурсу полягає в зростанні спроможності органів місцевого самоврядування як фасилітаторів економічного зростання регіонів. Дедлайн – 31 травня 2017 р..
Запущений 26 жовтня 2016 року в Єревані в ході конференції високого рівня, «Mayors for Economic Growth Pioneer Projects» (M4EG) є новою ініціативою, що просувається Європейським союзом та орієнтується на органи місцевої влади у всіх країнах Східного партнерства Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Грузії, Республіки Молдова і України (EaP).
Його увага зосереджена на сталому місцевому економічному розвитку. Його мета полягає в підтримці мерів і муніципалітетів на місцевому рівні, надаючи їм можливість активними посередниками для економічного зростання і створити нові робочі місця шляхом розвитку потенціалу громади та технічних навичок роботи в партнерстві зі своїми діловими колами та громадянським суспільством.
Загальна сума всіх проектів з даного конкурсу заявок становить 9.500.000 євро. Грантодавець залишає за собою право не присуджувати всі наявні кошти.
Орієнтовний розподіл коштів за сферами/країнами
Україна
EUR 4.500.000.
Кожен проект має бути направлено на місцеву владу або групу місцевої влади тільки в одній країні.
Розмір грантів:
Мінімальна сума: EUR 500,000
Максимальна сума: EUR 1.000.000

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”