Скандал на Вінниччині: директора школи звинувачують у розбещенні дітей

Жителі одного із селищ Вінниччини заявляють, що мають відео, на якому директор примушує двох неповнолітніх займатися з ним оральним сексом.
Мешканці смт Рудниці Піщанського району повстали проти директора місцевої школиАнатолія Українця. Вони звинувачують освітянина у домаганні до вчителів та учнів. Як повідомляє «33 канал», жителі селища - а це понад 80 осіб - звернулися із заявою до районної адміністрації та поліції. Вимагають звільнити та покарати директора. В іншому разі не пускатимуть учнів до школи та перекриватимуть дороги. 
Селяни запевняють, що директор Анатолій Українець ситематично домагається вчитильок, погрожуючи звільненням та урізанням зарплати. Також батьки учнів кажуть, що мають аудіозаписи та відео, які підтверджують, що очільник школи примушує учениць займатися з ним сексом.
– По домаганню є вже чотири заяви. Це тривало роками, люди мовчали, бо їх залякували. Також були домагання і до 14-річної дитини. Її директор лапав та цілував. Це призвело до стресового стану, істерик... Дівчинка стала вимагати перевести її до іншої школи, тоді й відкрилась ця страшна правда. Це ж розбещення неповнолітніх. По цьому факту є відео та аудіо, адже все відбувалось на очах інших дітей. Також є запис, на якому дві школярки із директором примусово займались оральним сексом. Після тих подій одна з них намагалась на себе накласти руки. Її врятували, але в неї тепер проблеми з психікою. Інша дівчина втекла до Москви, - розповідають жителі Рудниці.
Родичі директора кажуть, що відео сфальсифіковані. А голова Піщанської РДА Петро Десятник повідомив, що А.Українця буде звільнено.
– Директор нічого не пояснював, але на його захист виступала дружина. Емоції у залі зашкалювали. Після того ми сказали директору: або пиши заяву, або ми тебе за підписами 84 осіб звільнимо. Він почув про це, не добув до кінця розмови і втік у лікарню. Його обов'язки виконує заступник. Як тільки він повернеться з лікарняного, його автоматично звільнимо, - сказав П.Десятник. 
У прес-службі обласної поліції Вінниччини повідомили, що за заявою жителів Рудниці проводиться перевірка в рамках кримінального провадження за фактом примушування до вступу в статевий зв'язок.
Нагадаємо, на Вінниччині троє чоловіків в гаражі зґвалтували 16-річну дівчину.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”