Міносвіти запрошує до участі у Всеукраїнському фестивалі інновацій

Міністерство освіти і науки разом з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Науковим парком КНУ проводить 27-29 вересня 2017 року Всеукраїнський фестиваль інновацій.
Мета заходу – популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.
У межах заходу буде проведено:
  • конкурс стартапів, склад журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
  • презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;
  • конференцію «Проблеми нормативно-правового забезпечення інноваційної діяльності та шляхи їх вирішення».
Участь у конкурсі можуть взяти розробки, представлені вищими навчальними закладами, що належать до сфери управління МОН, а також загальноосвітніми та іншими навчальних закладами системи загальної середньої освіти. Звертаємо увагу, що участь в конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).
Конкурс стартапів охоплюватиме два напрями: соціальні інновації та економічно спрямовані інновації. Оцінювання проводитиметься за такими підгрупами: авторські колективи, які на 75 відсотків або більше складаються зі студентів (школярів, учнів), та інші авторські колективи. Попередній відбір учасників конкурсу триватиме до 31 липняУчасників буде повідомлено про проходження до участі у другому турі – презентації стартапів конкурсному журі, до 14 серпня. Другий тур відбудеться 28-29 вересня 2017 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.Участь у заході безкоштовна. У разі зацікавленості  до 18:00 9 червня 2017 рокунадати інформацію за формою (заявка), що додається, та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів) у електронній формі на адресу chayka@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть. Контактний телефон: 044 287 82 55
Участь у конференції можуть взяти представники вищих навчальних закладів, наукових парків, інших інноваційних структур, створених ВНЗ, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання академічного підприємництва та впровадження інновацій. Участь у заході безкоштовна.
У разі зацікавленості до 18:00 9 червня 2017 року надати інформацію за формою, що додається та тези доповіді в електронній формі на адресу o_ivanov@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.
Детальну інформацію щодо умов участі у конкурсі стартапів та конференції можна отримати за цим посиланням.
Контактний телефон: (044) 287 82 55.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”