Проведено акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми Публічне управління та адміністрування

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 331-л від 17.04.2019.р. 
з 20 травня по 22 травня 2019 року в КВНЗ "Вінницька академія неперервної освіти" працювала експертна комісія


у складі:
Голова експертної комісії: 
Брадул Олександр Михайлович, виконувач обов’язків декана факультету економіки та управління бізнесом Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет», доктор економічних наук, професор кафедри обліку, оподаткування, публічного управління та адміністрування. 
Член експертної комісії: 
Чикуркова Алла Дмитрівна, завідувач кафедри менеджменту публічного управління та адміністрування Подільського державного аграрно-технічного університету, доктор економічних наук, професор.


З метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми Публічне управління та адміністрування зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування за першим (бакалаврським) рівнем у Комунальному вищому навчальному закладі «Вінницька академія неперервної освіти».



За результатами роботи експертна комісія вважає за можливе акредитувати освітньо-професійну програму Публічне управління та адміністрування першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, галузі знань 28 публічне управління та адміністрування у Комунальному вищому навчальному закладі «Вінницька академія неперервної освіти».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”