XV Міжнародна науково-практична конференція з інформаційних технологій в освіті

зав. кафедри проф. д.п.н. Василенко Н.В. взяла участь у роботі ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців:  методологія, теорія, досвід, проблеми», що відбудеться в режимі онлайн 14 – 15 січня 2021 року.



14 січня розпочала роботу дводенна XV Міжнародна науково-практична конференція «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ В ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ: МЕТОДОЛОГІЯ, ТЕОРІЯ, ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ». Конференцію організовано НАПН України, Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського, Академією спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської у Варшаві (Республіка Польща).

Відкрила конференцію ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Наталія ЛАЗАРЕНКО, яка наголосила, що конференція має солідну історію, глибокі наукові традиції і зумовила значний вплив на розвиток досліджень з напряму інформаційних технологій в освіті у Вінницькому ДПУ імені Михайла Коцюбинського. До вітальних слів долучився заступник Голови Вінницької обласної ради Ігор ІВАСЮК. У його словах прозвучала вдячність за співпрацю з головною науковою установою в галузі освіти – НАПН України. З вітальним словом виступив президент НАПН України Василь КРЕМЕНЬ. 

Під час пленарних засідань було виголошено ключові доповіді (див. Програму конференції).

15 січня конференцію буде продовжено у засіданнях секцій.

http://inf.vspu.edu.ua

http://naps.gov.ua/ua/press/releases/2188/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”