Свято з нагоди Міжнародного дня студента та посвяти першокурсників у студенти

17 листопада 2022 року відбулася урочистої посвята першокурсників у студенти спеціальностей «Психологія», «Публічне управління та адміністрування», «Екологія» та з нагоди Міжнародного дня студента.

Відкрив урочисту подію ректор Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» Степан Дровозюк.

– Війна змінила уявлення про освіту. Сьогодні ми ще раз переконуємось, що знання – це зброя, – сказав Степан Дровозюк. – Ви, майбутні фахівці, зараз на своєму важливому фронті. Ваші знання сприяють нашій спільній перемозі, бо «за вас правда, за вас слава, і воля святая».

Із вітальним словом до студентів звернувся заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк.

– Мені приємно, що попри війну, керівництво закладу робить все, щоб навчальний процес тривав, щоб студенти мали змогу навчатись, освоювати нові важливі спеціальності – актуальні зараз, а також затребувані після нашої перемоги, – звернувся до присутніх Ігор Івасюк. – Дякую за активну життєву позицію кожному з вас, бажаю успіхів, сил, енергії та натхнення у роботі.

Участь у заході взяли заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк, депутати обласної Ради Геннадій Мазур і Тетяна Каменщук, начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий, які привітали та нагородили грамотами кращих студентів кожної спеціальності.




Символ життєвої мудрості й правильності прийнятих професійних рішень зберігатимуть відтепер першокурсники, студентку-магістрантка 1 курсу спеціальності Публічне управління та адміністрування Томчик Альона

Традиційно символічний Ключ Знань вручає студентській громаді ректор академії


Символічну залікову книжку студентам першого курсу вручив проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент Білик Олег Олександрович.
Хай плідний науковий діалог студентів і викладачів незмінно завершується тим, що екзаменатори з найкращими побажаннями залишають у ваших заліковках свої автографи. Прийняла залікову книжку студентка І курсу магістратури, спеціальність Психологія Зеленько Олена


Усі першокурсники приєдналися, підвелися, прийняли присягу студента Вінницької академії безперервної освіти, кожен рядок завершивши дружним «Присягаю».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чи може вчитель піти у відпустку отак посеред навчального року

Положення про батьківські збори

Привітання з отриманням дипломів “магістра”